Aaron Sorkin’in Yeni Filmine İki İsim!

Aaron Sorkin’in Yeni Filmine İki İsim! J.K. Simmons ve Nina Arianda, Aaron Sorkin’in televizyon ikonu Lucille Ball ve I Love Lucy’nin şöhreti Desi Arnaz’ı merkezine alacak yeni filminde rol almak için görüşmelere başladılar.

En son The Trial of Chicago 7’ı çeken Sorkin, Amerikan televizyonlarının en çok izlenen ikililerinden Lucille Ball ve Desi Arnaz’ın hikayesini beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.Daha önce Nicole Kidman ve Javier Bardem’in filmde rol alacağı duyurulmuştu. Lucille Ball ve Desi Arnaz karakterlerini filmde Kidman ve Bardem canlandıracak. Daha önce Lucy and Desi olarak açıklanan filmin ismi Being the Ricardos olarak değiştirilmişti. Filmin senaryosunu da Sorkin kaleme alacak. Amazon Stüdyolarının arkasında olacağı projenin yapımcılığını ise Todd Black, Jason Blumenthal ve Steve Tisch üstlenecek.

Simmons, filmde William Frawley karakterine Arianda ise Vivian Vance karakterine hayat verebilir.

Simmons, geçtiğimiz yıl Andy Samberg ile Palm Springs‘de başrolü paylaşmıştı. Aktörü önümüzdeki dönem yüksek bütçeli bilim kurgu filmi  The Tomorrow War’da Chris Pratt ile birlikte izleyeceğiz.

 Venus in Fur ile Tony ödülü kazanan Arianda, Born Yesterday ile Tony ödüllerine aday olmuştu.  Amazon dramı, Goliath’da rol alan Arianda  Clint Eastwood imzalı Richard Jewell filminde rol almıştı. 

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir