‘Ad Astra’ Uluslararası Gişede Parladı!

‘Ad Astra’ uluslararası gişede parladı! Amerika’da Crawley ailesi tarafından geride bırakılan ‘Ad Astra’, uluslararası gişede hühüm sürüyor.

James Gray‘in yönettiği ‘Ad Astra’, yurtdışında gösterime girdiği 44 ülkede toplam 26 milyon dolarlık bir hasılat ile açılış yaptı. Brad Pitt‘in başrolünde yer aldığı, 80 milyon dolarlık bilim kurgu destanı, Kuzey Amerika’da 19.2 milyon dolarlık bir gişe açılışı elde ederken, küresel gişe gelirini 45.2 milyon dolara çıkardı.

Amerika Birleşik Devletleri dışında, her biri 2,8 milyon dolar ile Kore ve Birleşik Krallık en güçlü açılışı yapan ülkeler arasında. 2,7 milyon dolar ile başlangıç yapan Fransa’yı ise 2,2 milyon dolar ile İspanya ve Japonya takip etti. Film, İtalya, Rusya ve Brezilya’da da ilgiyle karşılandı.

‘Ad Astra’, kayıp babası hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak üzere göreve çıkan bir astronot olan Roy McBride’ı (Brad Pitt) merkezine alıyor. Filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler ve Donald Sutherland yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir