Alicia Witt, Tarihi Gerilim ‘Alice’de Rol Alacak!

Alicia Witt, Tarihi Gerilim ‘Alice’de Rol Alacak! ‘Modern Persuasion”ın yıldız ismi Witt, Keke Palmer ve Jonny Lee Miller’ın rol alacağı Krystin Ver Linden imzalı dönem filminde rol alacak.


Alicia Witt, Samuel Goldwyn imzalı Jane Austen uyarlaması Modern Persuasion’da rol almıştı. Witt, filmde Keke Palmer, Jonny Lee Miller, Common ve Gaius Charles ile başrolleri paylaşacak. Filmin senaryosu da yönetmen Ver Linden’ın kaleminden çıkacak.

Gerçek olaylardan uyarlanacak film, 1800’lerde Gürcistan’da hizmetkar olan bir kadının yaşadıklarına odaklanacak. Alice, Ver Linden’in ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacağı yapım olacak.

Filmin yapımcılığını ise, “John Wick” ve “Spotlight,”ın yapımcısı Peter Lawson, Jose Agustin Valdes ile birlikte üstlenecekler.

Witt filmde Alice(Palmer)’in hizmetinde çalıştığı Rachel karakterine hayat verecek. Karakter odaklı gerilim filmi, kaçırılan bir köle kadının 55 dönümlük araziden kaçma hikayesini ele alacak.

Witt’in rol aldığı yapımlar arasında Mississippi Requiem, 88 Minutes, Two Weeks Notice, Last Holiday, Urban Legend, The Upside of Anger, Mr. Holland’s Opus, Four Rooms, Fun ve Vanilla Sky yer alıyor.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir