Amy Adams ve Jake Gyllenhaal, ‘Finding the Mother Tree’nin Haklarını Aldı!

Amy Adams ve Jake Gyllenhaal, ‘Finding the Mother Tree’nin Haklarını Aldı! bilim insanı Suzanne Simard’ın biyografisi “Finding the Mother Tree” kitabının haklarını Adams’ın Bond Group Entertainment ve Gyllenhaal’un Nine Stories şirketleri aldı.

Proje iki yapım şirketi tarafından geliştirilecek. Adams, filmde bilim insanı Suzanne Simard karakterine de hayat verecek. Nocturnal Animals’da birlikte çalışan Oscar adayı  Amy Adams ve Jake Gyllenhaal tekrar bir araya geliyor.  Adams filmde ağaçların yer altında bulunan mantarlarla simbiyotik bir iş birliği kurduğunu keşfeden bilim insanı Simard karakteriyle karşımıza çıkacak.

Adams ve  Stacy O’Neil (Nine Stories) Simard’ın anılarının “doğanın huşu uyandıran gücü ve Suzanne’nin kişisel yaşamındaki zorlayıcı paralellikler hakkında bir anlatı olarak tanımladı: “Bu hikaye Dünya hakkındaki görüşlerimizi sonsuza dek değiştirdi. ‘Finding the Mother Tree’ sadece bir kadının etkileyici hayatı hakkında çok güzel bir anı değil, aynı zamanda doğal dünyayı korumak, anlamak ve onunla bağlantı kurmak için bir eylem çağrısıdır.”

Bond Group daha önce HBO’nun ödüllü mini dizisi Sharp Objects’i üretti ve şirket şu anda Netflix ve Willa of the Wood for Entertainment One için Kings of America’yı hazırlıyor. Bu arada, Nine Stories ise  The Guilty and The Devil All the Time‘ı üretti ve video oyunu the Division’ın bir uyarlamasını da geliştiriyor. Şirket ayrıca, Mark Wahlberg draması Joe Bell’in de yapım şirketi.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir