Ariana Greenblatt, ‘Borderlands’ Kadrosunda!

Ariana Greenblatt, ‘Borderlands’ Kadrosunda! Lionsgate’in video oyunundan uyarlanacak “Borderlands” filminin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Eli Roth’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosuna dahil olan son isim Ariana Greenblatt oldu.

Greenblatt, Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, ve Jack Black ile birlikte rol alacak. Greenblatt, filmde 13 yaşındaki patlayıcı uzmanı Tiny Tina karakterini canlandıracak. Blacnhett, süper güçleri olan Lilith, Hart, hırsız Roland, Curtis, arkeoloji uzmanı ve bilim insanı Dr. Tannis, Black ise heyecanlı robot Claptrap karakterine hayat verecek.

Roth kadroya yeni dahil olan Greenblatt hakkında, “Ariana, sinema dünyasında muhteşem bir yetenek. Birçok yakın arkadaşımla çalıştı ve çalıştığı herkes ondan övgüyle bahsediyor. Seçmelerde hepimizi çok heyecanlandırdı. Vahşi, çılgın, öngörülemeyen Tiny Tina karakterini büyük ekranda görmek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Greenblatt, Avengers: Infinity War filminde Gamora karakterine hayat vermişti. Paramount’un post apokaliptik dünyada geçen Love and Monsters filminde rol alan aktrisi önümüzdeki dönem, Warner Bros. müzikali In the Heights’da izleyeceğiz. Greenblatt, DreamWorks’ün The Boss Baby: Family Business yapımında da sesiyle yer alacak.

 Filmin senaryosunu “Chernobyl,”in senaristi Craig Mazin üstlenecek.2009 yılında piyasaya sürülen video oyunu “Borderlands” tüm dünyada 57 milyonun üzerinde kopya sattı.

Avi Arad ve Erik Feig’in yapımcılığını üstleneceği yapımda Randy Pitchford ve Strauss Zelnick ise filmin yürütücü yapımcıları olacak.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir