Blake Lively ve Diablo Cody, Çizgi Roman Uyarlaması ‘Lady Killer’ İçin Bir Araya Geliyor!

Blake Lively ve Diablo Cody, Çizgi Roman Uyarlaması ‘Lady Killer’ İçin Bir Araya Geliyor! Blake Lively and Diablo Cody Dark Horse Comics’den uyarlanacak Lady Killer projesinde yer alacaklar. Dark Horse Comics’in beğenilen dizisi Lady Killer, Netflix tarafından uzun metrajlı bir filme uyarlanacak.

Lively, projede hem rol alacak hem de projenin yapımcılığını üstlenecek. Cody ise filmin senaristliğini üstlenecek. Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre Umbrella Academy dizisinin arkasında olan Dark Horse Entertainment bilgiyi doğruladı. Dark Horse adına Mike Richardson ve Keith Goldberg de filmin yapımcıları arasında yer alacak.

 Joëlle Jones ve Jamie S. Rich tarafından yazılan çizgi roman Josie Schuller adlı bir ev kadınını merkezine alıyor. Filmde bu karaktere Lively hayat verecek.

Dizi, 2015 yılında ilk kez piyasaya sürüldüğünde büyük beğeni topladı. 2016’da En İyi Sınırlı Dizi için Eisner Ödülü’ne aday gösterildi ve Jones’un illüstrasyonları ve kapak resimleri için ayrı ayrı aday gösterildi.

Lively en son gerilim filmi The Rhythm Section‘da rol aldı. Juno ile Oscar’a aday olan Cody ise Jennifer’s Body ve Tuly gibi projelerde de senarist olarak yer aldı. Cody, Jagged Little Pill ile En İyi Müzikal Kitap Tony Ödülü‘ne aday gösterildi.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir