Vizyon 29 Haziran

22 - 24 Haziran 2018 vizyon hafta sonunda en çok neler izlendi? İzleyici en çok hangi filmleri sevdi? Hep birlikte vizyona girdiği ilk hafta sonunda en çok izlenen 5 filme göz atalım!

THE LEISURE SEEKER / KARAVAN

YÖNETMEN: PAOLO VIRZI

OYUNCULAR: HELEN MIRREN, DONALD SUTHERLAND, CHRISTIAN MCKAY

TÜR: KOMEDİ, DRAMA, MACERA

ÜLKE: İTALYA, FRANSA

‘İnsan Sermayesi’ ve ‘Deli Dolu’ filmleriyle kalpleri ısıtan İtalyan yönetmen Paolo Virzì, izleyiciyi karavanla Boston’dan Key West’e doğru keyifli bir yolculuğa çıkartıyor.

Çifte Oscar ödüllü oyuncu Helen Mirren ve iki Altın Küre ödüllü Donald Sutherland’ın başrolü paylaştığı film, Ella ve John adındaki yaşlı çiftin, son kez karavanlarıyla çıktıkları macera dolu yolculuğu ele alıyor.

Kanser hastası olan Ella ve alzheimer olan John, doktorların ve çocukların ilgisinden sıkılıp, kimseye haber vermeden, çıktıkları karavan yolculuğunda hayata karşı duruşlarını ve birbirlerine olan sevgilerini yeniden keşfederler.

ESCAPE PLAN 2: HADES / KAÇIŞ PLANI 2:HADES
YÖNETMEN: STEVEN C. MILLER

OYUNCULAR: DAVE BAUTISTA, BAYLEE CURRAN, SYLVESTER STALLONE

TÜR: AKSİYON, GERİLİM

ÜLKE: AMERİKA, ÇİN

Sylvester Stallone, serinin ilk filmi Escape Plan’den tam 5 yıl sonra yeniden Ray Breslin rolü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başrolde izlediğimiz Sylvester Stallone’ye, Spectre ve Galaksinin Koruyucuları‘ndan tanıdığımız Dave Bautista, dünyaca ünlü Hip-Hop sanatçısı 50 Cent’in yanı sıra, Huang Xiaoming, Jaime King, Jesse Metcalfe, Wes Chatham, Lydia Hull, Titus Welliver gibi isimlerde eşlik ediyor.

Yönetmen koltuğunda Steven C. Miller’ın oturduğu filmin konusu ise şöyle: Dünyanın en önemli güvenlik uzmanı olan Ray Breslin, çok yüksek güvenlikli bir hapishaneden kaçmayı başarmıştır. Kurmuş olduğu güvenlik gücü ekibinden olan bir arkadaşı, Hades olarak bilinen bilgisayarlı terör labirentinde kaybolunca, Breslin önemli kararlar vermek zorunda kalacaktır.

Ray Breslin karakterine hayat veren Sylvester Stallone ve Dave Bautista daha önce Galaksinin Koruyucuları 2’de birlikte rol almıştı.

SICARIO: DAY OF THE SOLDADO

YÖNETMEN: STEFANO SOLLIMA

OYUNCULAR: JOSH BROLIN, BENICIO DEL TORO, ISABELA MONER

TÜR: AKSİYON, SUÇ, DRAMA

ÜLKE: AMERİKA, İTALYA

Josh Brolin ve Benicio Del Toro’nun başrolleri paylaştığı Sicario: Day of the Soldado, Amerika- Meksika sınırındaki devlet ve uyuşturucu kartelleri arasında yaşanan olaylara odaklanmaya devam ediyor.

Denis Villeneuve’ün yönetmenliğini üstlendiği ve Taylor Sheridan’ın senaryosunu kaleme aldığı serinin ilk filmi Sicario’nun ardından yönetmen koltuğunda bu kez Stefano Sollima oturuyor.

Benicio Del Toro’nun tetikçi Alejandro karakterine hayat verdiği, Josh Brolin’in ise federal Matt rolünü canlandırdığı filmin senaryosu ilk filmde olduğu gibi Taylor Sheridan’a ait.

Serinin ikinci filminde, uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından illegal şekilde geçirmeye çalışınca federal Matt, Alejandro’dan yardım ister ve kartel patronunun kızını kaçırtır. Bu olay devlet-kartel mücadelesini daha da kızıştıracaktır.

EXTRAORDINARY JOURNEY OF THE FAKIR / FAKİR: BİR HİNT FAKİRİNİN OLAĞANÜSTÜ YOLCULUĞU

YÖNETMEN: KEN SCOTT

OYUCULAR: DHANUSH, BÉRÉNICE BEJO, ERIN MORIARTY

TÜR: DRAMA

ÜLKE: FRANSA, AMERİKA, HİNDİSTAN

‘Delivery Man’ ve ‘Starbuck’ filmlerinin eğlenceli yönetmeni Ken Scott’tan yeni bir komedi-dram.

Fransız yazar Romain Puertolas’ın romanından uyarlanan film, babasını bulmak için Hindistan’dan Fransa’ya giden Hint’li Aja’nın hikayesine odaklanıyor.

Çekimleri, Hindistan, Libya, İtalya ve Fransa’da gerçekleşen film, dans pistlerinden sıcak hava balonuna kadar izleyiciyi keyifli bir maceraya sürüklüyor.

Aja, babasını bulmak için Fransa’ya gittiğinde taksi şoförünün azizliğine uğrar ve kendini bir dekorasyon mağazasında bulur. Yanlışlıkla bir dolabın içinde kilitli kalarak farklı bir ülkeye kargolanan Aja, Paris’e dönebilmek için farklı maceralara atılır.

TAG / YAKALANDIN

YÖNETMEN: JEFF TOMSIC

OYUNCULAR: JEREMY RENNER, ED HELMS, JAKE JOHNSON

ÜLKE: AMERİKA

TÜR: KOMEDİ

Russell Adams’ın Wall Street Journals yazısından beyazperdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini Jeff Tomsic üstleniyor.

Filmin konusu ise şöyle: Beş yakın çocukluk arkadaşı ilkokuldan itibaren gelenekselleştirdikleri elim sende oyununu oynamaktadır. Yılda bir kez oynadıkları oyun grubun yenilmezinin düğününe denk gelince, bu onu açık hedef haline getirir. Fakat o her şeye hazırlıklıdır.

Başrollerini ‘Hangover’ serisinden tanıdığımız Ed Helms, Jeremy Renner, Jake Johnson, Jon Hamm ve Lilrey Howery’nin paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Jake Johnson, Isla Fisher, Hannibal Buress, Annabelle Wallis, Rashida Jones gibi birçok ünlü isim yer alıyor.

Haziranın son vizyon haftasında bu filmler sinemalarda sizleri bekliyor. Gelecek haftanın vizyonunda görüşmek üzere. İyi seyirler!

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Michael Mann İmzalı ‘Ferrari’den İlk Fragman!

Tanju Okan’ın hayatı film oluyor!

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ filminden ilk fragman yayınlandı!

Julia Garner, Madonna biyografisinde rol alabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir