‘Brooklyn Nine-Nine’ 7. Sezon Onayını Aldı!

‘Brooklyn Nine-Nine’ 7. Sezon Onayını Aldı! Çarşamba günü, NBC tarafından yapılan açıklamada, ‘Brooklyn Nine-Nine’ın 7. sezon için onay aldığı duyuruldu.

Geçtiğimiz yıl, Amerika’da ulusal yayın yapan Fox’un ilk 5 sezonun ardından iptal ettiği komedi dizisi çok geçmeden NBC tarafından 6. sezon onayını almış ve yeniden ekranlara gelmişti. Bu sezon, polisiye komedi dizisinin NBC’de yayınlanan ikinci sezonu olacak. Serinin yapımcısı Universal Television, diziyi ayakta tutmak adına daha önce Hulu ile görüşmelerde bulunmuş ancak bir sonuç alamamıştı.

7. Sezon 18 Bölümden Oluşacak!

Çok sevilen komedi dizisinin 6. sezonu tüm bölümleriyle birlikte Ocak ayında yayınlandı. Başlangıçta 13 bölüm olarak çekilmesi planlanan 7. Sezon ise NBC’nin kararıyla 18 bölüme çıkarıldı.

Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumeo, Joe Lo Truglio, Joel McKinnon Miller ve Dirk Blocker’ın yanı sıra sezonun 4. bölümünde diziden ayrılan Chelsea Peretti de 6. Sezonun oyuncu kadrosundaki isimler arasında. Universal Television, Fremulon, Dr. Goor Productions ve 3 Arts Entertainment tarafından üretilen dizinin yapımcı kadrosunda ise Dan Goor, Michael Schur, Luke Del Tredici ve David Miner yer alıyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir