Cadılar Bayramı / Halloween

Cadılar Bayramı / Halloween

Yönetmen: David Gordon Green
Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak
Tür: Korku, Gerilim
Ülke: ABD

“Joe”, “George Washington”, “At the Real Girl”, “Prince Avalanche” gibi yapımlardan hatırladığımız David Gordon Green’in yönetmen koltuğunda oturduğu film, ilk filmde yaşanan olayların 40 yıl sonrasını ele alıyor.
Filmde Laurie Strode’u bir kez daha Jamie Lee Curtis canlandırıyor. Senaryosu David Gordon Green ve Danny McBride tarafından kaleme alınan filmde ülkemizin usta oyuncularından Haluk Bilginer de rol alıyor. Bilginer, Dr. Sartain karakterine hayat veriyor. Yapımın kadrosunda Nick Castle, Judy Greer, Will Patton, Andi Matichak, Virginia Gardner, Andi Matichak gibi isimler yer alıyor.

1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren ve o gece Laurie Strode ile de yüzleşen Michael Myers, hapisanededir. Yaklaşan Cadılar Bayramı nedeniyle herkes tatlı bir telaş içindedir. Strode ise Myers’la karşılaşıp ondan intikam alma hayali peşindedir. Myers bulunduğu hapisaneden nakledilmek zorunda kalınca, nakil aracının kaza yapması üzerine kaçmayı başarır. Haberi duyan Strode, Myers’ın kendisini öldürmeye çalışacağını bildiği için hazırlıklara başlamıştır.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Meraklı Kedinin 10 Yaşamı

Dali’yi Beklerken

Tutsak Abigail

Arap Kadri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir