Cate Blanchett, Ewan McGregor ve Tilda Swinton, Guillermo del Toro’nun ‘Pinocchio’sunda!

Cate Blanchett, Ewan McGregor ve Tilda Swinton, Guillermo del Toro‘nun ‘Pinocchio’sunda! Ewan McGregor, Tilda Swinton, Cate Blanchett, David Bradley ve Finn Wolfhard, Guillermo del Toro‘nun Netflix için çektiği uzun metrajlı ve stop-motion animasyonlu müzikal ‘Pinocchio’nun kadrosuna katılıyor.

Filmde Gregory Mann Pinokyo’yu canlandırırken, Cricket rolünde McGregor ve Geppetto rolünde ise Bradley yer alacak. Filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Christoph Waltz, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson ve Burn Gorman yer alıyor.

İlk kez 2018’de duyurulan film, 1930’larda Mussolini İtalya’sında faşizmin yükselişi sırasında geçecek. Filmde, Pinokyo, babasının beklentilerini karşılamaya çalışırken bir aşk ve itaatsizlik hikayesi anlatılacak.

Senaryosu Toro ve Patrick McHale tarafından kaleme alınan filmin yönetmenliğini Toro ve Mark Gustafson üstleniyor. Filmdeki şarkıların sözleri del Toro ve Katz‘a ait olup, müziği Alexandre Desplat tarafından besteleniyor. Pinokyo karakterinin tasarımı ise Gris Grimly‘e ait.

Filmin yapımcılığını del Toro, The Jim Henson Company’den Lisa Henson, ShadowMachine’den Alex Bulkley ve Corey Campodonico ve Exile Entertainment’dan Gary Ungar üstleniyor. Filmin ortak yapımcıları arasında The Jim Henson Company’den Blanca Lista ve Gris Grimly yer alıyor. Filmin çekimleri geçtiğimiz sonbaharda ShadowMachine’in Portland stüdyosunda başladı ve prodüksiyon pandemi sırasında kesintisiz devam etti.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir