Çevre Dostu 10 Hollywood Yıldızı

Hollywood Reporter, 22 Nisan Uluslararası Yeryüzü Günü’ne özel çevre dostu 10 Hollywood yıldızını listeledi.

1.Ben Affleck

Eastern Congo Initiative’in kurucusu olan Affleck, bölgede doğal kaynakların korunmasına yönelik farkındalık yaratmak için çalışıyor. Ünlü aktör, Matt Damon ile birlikte kar amacı gütmeyen Water.org’un kurucu ortağı.

2. Drew Barrymore

Drew Barrymore, hayvan hakları savunucu olmasının yanı sıra Flower Beauty isimli çevre dostu markanın da sahibi.

3. James Cameron

Cameron, iklim değişikliği ve küresel ısınmanın gerçek etkilerini göstermek için Not Reality TV isimli bir belgesele imza atmıştı.

4. Matt Damon

1990 yılında kurulan Water.org’un kurucusu olan Damon, bu girişimiyl 2013 yılında ödül almıştı. Organizasyon şimdiye kadar yaptığı çalışmalarlar 17 milyon insanın temiz suya erişimini sağladı. Damon, James Cameron’ın Not Reality TV belgeselinde de yer aldı.

5. Leonardo DiCaprio

Vegan bir kampanyaya destek olan DiCaprio, vahşi hayvanları korumak için de milyonlar akıtıyor. Ünlü yıldız, iklim değişimi ve küresel ısınmaya karşı da mücadele eden organizasyonlara destek veriyor.

6. Natalie Portman

Hayatına vegan olarak devam etmeye karar veren Portman, et endüstrisinin verdiği zarara dikkat çekmek için Eating Animals belgesel projesinde de yer almıştı.

7. Mark Ruffalo

İklim değişikliğine karşı mücade eden Ruffalo, vahşi hayvanları korunması için de destek veriyor. Aktör, 2017’de özellikle kaplumbağaların korunmasına yönelik aktivetilerinden dolayı ödüllendirildi.

8. Emma Watson

Temiz çevre için mücadele eden Watson, 2011 yılında modacı Alberta Ferretti ile birlikte çevre dostu giyim markası Pure Threads’i yarattı.

9. Olivia Wilde

Emma Watsın gibi, Olivia Wilde da çevre dostu giyim konusunda çalışmalar yapıyor. Wilde, Uluslararası Yeryüzü Günü’ne özel thredUP x Olivia Wilde & Conscious Commerce “Choose Used” koleksiyonunu çıkardı.

10. Shailene Woodley

İklim değişikliğine karşı mücade eden aktris Shailene Woodley, tam bir çevreci. Woodley kar amacı gütmeyen Al It Takes isimli organizasyonun da kurucuları arasında yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir