Charlize Theron ve Niki Caro, Netflix Filmi İçin Bir Araya Geliyor!

Charlize Theron ve Niki Caro, Netflix Filmi İçin Bir Araya Geliyor! Charlize Theron ve Niki Caro kadın sörfçüler hakkında olacak bir film projesi geliştiriyor. Film, New York Times Magazine‘de Daniel Duane tarafından kaleme alınan “The Fight for Gender Equality in One of the Most Dangerous Sports on Earth” makalesinden ilham alıyor.

Makale, sörf dünyasındaki cinsiyet eşitsizliğine ve bunun değişmesi için savaşan Bianca ValentiAndrea MollerPaige Alms ve Keala Kennelly gibi isimleri anlatıyor. Point Break ya da  Johnny Tsunami, sörf hakkında akla gelen ilk filmlerden olsa da bu filmlerin daha çok erkek karakter üzerinden ilerlediğini görüyoruz. 2011 yapımı Soul Surfer ve Blake Lively‘nın rol aldığı The Shallows bunlardan farklı olsa da Theron ve Caro’nun yapacağı filmin bunlardan tamamen farklı olması bekleniyor.

Senaryosu Becky Johnston tarafından kaleme alınan film, 4 kadın sörfçünün hikayesini ele alacak. Filmin yönetmenliğini Disney’in ive action filmi Mulan’ı yöneten Niki Caro üstlenecek. Theron ise filmde Caro ile birlikte yapımcı olarak yer alacak. Caro, The Zookeeper’s WifeWhale Rider ve Theron’ın rol aldığı North Country‘nin de yönetmenliğini üstlenmişti. Caro, Amazon yapımı Daisy Jones & The Six‘in uyarlamasında da yönetmen ve yönetici yapımcı olarak yer alacak.

Theron’ı F9 filminde Cipher karakterinde izleyeceğiz. Oyuncu, şu an çekimleri devam eden The School for Good and Evil  filminde de karşımıza çıkacak. Theron, The Addams Family 2 filminde ise Morticia Addams karakterine hayat verecek.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir