Charlize Theron: Yeni Mad Max Filminde Olmayacağım İçin Üzgünüm!

Hollywood Reporter‘a açıklama yapan Charlize Theron, yeni Mad Max filminde Furiosa’yı canlandıramayacağı için üzgün olduğunu belirtti.

Theron, yönetmen George Miller‘in kararına saygı duyduğunu söyledi: “Bu durumu kabullenmek zor. Yeni Fury Road filminde olmasam da George’a çok saygı duyuyorum. O bir usta ve onun için en iyisini diliyorum. Evet, biraz kalbim kırıldı. Çünkü karakteri gerçekten çok sevmiştim. Karakteri yaratmada küçük de olsa bir rol aldığım için çok mutluyum. Hikaye devam edeceği için çok mutluyum.”

George Miller, yeni filmde kullancakları CGI tekniğiyle Theron’u istedikleri gibi gençleştiremeyecekleri için, genç bir oyuncu arayışında olacaklarını açıklamıştı.

Rol aldığı ilk aksiyon filmi Æon Flux ile hayal kırıklığı yaşayan Theron, aksiyon türünü kariyerinin bittiğini düşünmüştü. Theron’un Miller’ın modern klasiği Fury Road’da Furiosa olarak kendini yeniden keşfetmesi için 10 yıl beklemesi gerekmişti.

Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road gibi aksiyon filmlerinde rol alan Theron’u 10 Temmuz‘da Netflix’te yayınlanacak aksiyon türündeki “The Old Guard” filminde izleyeceğiz.

microsoft project 2019 satın al

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir