Çocuklarıyla Aynı Filmde Rol Alan 10 Oyuncu

Usta oyuncuların yeteneklerinin bazen çocuklarına da geçtiğini görüyoruz. Sinemaseverler için bu muhteşem bir şey. Will Smith, Meryl Streep ve Robin Williams’ın kendi çocuklarına oyunculuğu nasıl öğrettiklerini gördük. Bu aktörlerin birçoğu baba – oğulu ya da anne kızı oynayarak doğal aile ilişkilerini takdir etmemizi sağladılar.

Çocuklarıyla aynı filmde rol alan 10 oyuncuyu sizler için listeledik.

1. Will Smith – Jaden Smith


Will Smith ve Jaden Smith ikilisini 2006 yapımı The Pursuit of Happyness’de izlemiştik. Küçük Jaden henüz 8 yaşında olmasına rağmen gönülleri fethetmeyi başarmıştı. Güçlü baba-oğul ilişkisi beyaz perde de kendisini göstermişti. 2013 yılında “After Earth” filminde tekrar bir araya gelen ikili yine aynı ailenin üyeleri olarak karşımıza çıkmıştı.

2. Ben Stiller – Jerry Stiller


Ben ve Jerry Stiller, “The Heart Break Kid”, “Zoolander” ve “Heavyweights” gibi birçok filmde birlikte rol aldılar. En çok bilinen ve ilk kez birlikte rol aldıkları 2007 yapımı “The Heart Break Kid”de baba oğulu canlandıran ikili oldukça beğenilmişti.

3. Kirk, Michael, Cameron Douglas


Ailenin 3 kuşağı komedi filmi “It Runs in the Family”de bir araya gelmişlerdi. Hepsi de muhteşem aktörler. Kirk Douglas, 1949 yılında Oscar adaylığıyla Hollywood’da ismini duyurmuş, 1960 yapımı Spartacus filmiyle ünlü olmuştu. Oğlu Micheal ise romantik dramalardaki performansı ve sıra dışı yeteneğiyle tanınır.

4. Meryl Streep & Mamie Gummer


20. ve 21. yüzyılın en iyi aktrislerinden biri olan Meryl Streep, her filmden sonra bize ne kadar olağanüstü yeteneğe sahip olduğunu gösteriyor. Kızı da onun gerisinde değil ancak onu şimdiye kadar çok az filmde izleyebildik. 2007 yapımı “Evening”de bir araya gelen ikili, yeteneklerini gözler önüne sermişlerdi.

5. Charlie Sheen & Martin Sheen


“Apocalypse Now” ile bilinen Martin Sheen, 10 yılı aşkın süre hit komedi dizisi Two and a Half Men’de rol alan Charlie Sheen‘in babası. Farklı karakterlere rağmen ikili “No Code of Conduct” ve “Wall Street” filmlerinde bir araya gelmişlerdi.

6. Donald & Kiefer Sutherland


Kiefer Sutherland, “24” dizisinin başrol oyuncusu olarak muhteşem bir performans sergilemiş, dizi 9 yıl boyunca ekranlarda kalmıştı. Kiefer, oyunculuk konusunda yetenekli ve en son “The Hunger Games” üçlemesinde orijinal bir karakterle karşımıza çıkan Donald Shutterland‘ın oğlu. İkili 1996 yapımı “A Time to Kill” ve 2015 yapımı “Forsaken” filmin rol amıştı.

7. Sylvester & Sage Stallone


Onu tanımamak imkansız. Rocky Balboa kurgusal bir karakter olmasına rağmen tarihin en çok hatırlanan boksörlerinden biri. Stallone, Rock V’da en büyük oğlu Sage ile birlikte rol almış, baba oğul doğal ve eğlendirici bir performans sergilemişlerdi.

8. Zelda & Robin Williams


2004 yılında Robin Williams, “House of D” filminde kızı Zelda ile birlikte rol almıştı. Williams, zihinsel engelli bir hademeyi canlandırmış ve oldukça karmaşık bir rolle karşı karşıya kalmıştı.

9. Colin & Tom Hanks


Eşsiz oyuncu Tom Hanks, 2008 yapımı “The Great Buck Howard” filminde rol almıştı. Ancak bu filmde ana karakter sürpriz bir şekilde Tom Hanks değil, oğlu Colin’di. Colin, iyi bir yazar olma hayalini gerçekleştirmek için üniversiteden ayrılıp, babasına karşı gelen bir genci canladırmıştı.

10. Clint & Scott Eastwood


Baba – oğul en çok tanınan çiftlerden Clint ve Scott Eastwood. Her ikisi de kariyerleri boyunca klasik ve unutulmaz filmlerde rol aldılar. Clint Eastwood, Western filmlerinden ayrı düşünülemeyen bir sinema figürü oldu. İkili, “Flags of Our Fathers”, “Trouble with the Curve”, “Invictus”, ve “Gran Torino” filmlerinde rol almışlardı.

Kaynak: brightside.me

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir