Daniel Craig ‘den James Bond Hayranlarına Çağrı!

3 Nisan’da vizyona girecek olan ve dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir merakla beklenen Ölmek İçin Zaman Yok filmi için Daniel Craig‘den tüm James Bond hayranlarına özel bir çağrı yapıldı.

Filmin yeni afiş tasarımı için özel bir yarışma başlatıldığını duyuran Daniel Craig, yetenekli James Bond hayranlarına yarışmaya katılmaları için çağrıda bulundu. MGM, Universal Pictures International ve United Artists Releasing’in pazarlama ekiplerinden oluşan jüri üyeleri “benzersiz, göz alıcı ve kelimenin tam anlamıyla Bond olan” sanat çalışmalarını arıyor!

Yarışma kapsamında çalışmalar, yaratıcılık (%30), orijinallik (%30) ve genel olarak temayı anlama (%40) başlıkları altında değerlendirilecek ve kazanan afiş tasarımı bu doğrultuda belirlenecek.

Yarışmanın kazananları, para ödülünün yanı sıra yerel yaratıcı ajanslardan da çalışmaları doğrultusunda çok özel kariyer tavsiyeleri alacak. Ölmek İçin Zaman Yok filmine özel düzenlenen bu afiş tasarım yarışması, 16 Ocak 2020, saat 21.00’e kadar çalışmaları ile birlikte tüm James Bond hayranlarını bekliyor. Yarışmanın kazananları ise gelecek yıl Mart ayı başında ilan edilecek. Detaylı bilgi için: 007.talenthouse.com

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir