Downton Abbey Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Sevilen dizi Downton Abbey filminin vizyon tarihi belli oldu! Focus Features Kuzey Amerika’da filmin 20 Eylül 2019’da vizyonda olacağını açıklamıştı. Universal Pictures ise filmin bir hafta öncesinde yani 13 Eylül 2019‘da tüm dünyada vizyona gireceğini duyurdu.

Crawley ailesi ve çalışanlarının yaşamlarını konu edinen Downton Abbey, 20. yüzyıl İngiltere’sinde geçiyor. 6 sezon süren dizi, 3 Altın Küre, 15 Pretime Emmy Ödülü, 69 Emmy adaylığı kazanmıştı. Dizi devam ettiği süre boyunca eleştirmenlerden yüksek not alan dizi olarak da Guinness Dünya Rekorları kitabına girmişti.

Dizinin yaratıcısı da olan Akademi ödüllü Julian Fellowes, filmin senaryosunu kaleme aldı. Filmin yapımcılığını ise Gareth Neame ve Liz Trubridge ile birlikte üstlenecek.  Dizide yönetmenlik yapan Michael Engler, filmin yönetmenliğini üstlenecek.

Downton Abbey film kadrosunda Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Matthew Goode, Harry Hadden-Paton, Robert James-Collie, Elizabeth McGovern, Sophie McShera, Penelope Wilton, ve Akademi ödüllü Maggie Smith gibi yıldız isimler yer alacak.

Filmin çekimlerine Ağustos ayının sonunda başlandı. Yıl boyunca çekimlerin devam etmesi bekleniyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir