Emma Stone ile Farklı Bir ‘Cruella’

Emma Stone ile farklı bir ‘Cruella’. Disney’in canlı aksiyon filmi ‘Cruella’da başrol oynayacak olan Emma Stone, Cruella de Vil karakterinin animasyon versiyonundan çok daha farklı bir imaj çizecek. Güzel oyuncunun canlandırdığı kötü karakter Cruella, yeni filmde punk rock bir stille karşımıza çıkıyor.

Karakterin yeni imajını görüntülü bir mesajla yayınlayan Stone, filmin 1970’lerin punk rock döneminde geçeceğinin de haberini vermiş oldu.

Film, 1961 yapımı orijinal ‘101 Dalmaçyalı’ filmindeki kötü karakter olan Cruella‘nın Londra’da yavruların peşine düşmeden önceki hikayesini anlatacak. Orijinal animasyon filminde Betty Lou Gerson tarafından seslendirilen karakter, 1996 yapımı canlı aksiyon versiyonunda Glenn Close tarafından canlandırıldı.

‘I, Tonya’ filminin yapımcısı Craig Gillespie tarafından yönetilen filmde ayrıca Emma Thompson, Paul Walter Hauser ve Joel Fry da başrolde yer alan isimler arasında. Filmin senaryosu, önceki versiyonunu yazan Dana Fox ile birlikte Tony McNamara tarafından kaleme alındı.

28 Mayıs 2021‘de vizyona girecek olan filmin yapımcıları arasında Marc Platt, Kristin Burr ve Andrew Gunn yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir