Emma Thompson, ‘Cruella’ Filminde Emma Stone’a Eşlik Edecek!

Emma Thompson, ‘Cruella’ filminde Emma Stone‘a eşlik edecek! Emma Thompson, klasik hikaye ‘101 Dalmaçyalı’daki kötü karakter Cruella de Vil‘in hikayesine odaklanacak olan ‘Cruella’ isimli canlı aksiyonda Emma Stone ile birlikte başrol oynamak üzere görüşmelere başladı.

Marc Platt, Kristin Burr ve Andrew Gunn‘ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ‘I, Tonya’dan hatırladığımız Craig Gillespie oturuyor.

1961 yapımı ‘101 Dalmaçyalı’ adlı animasyon filmindeki köpek yavrularını yakalamayı takıntı haline getirmiş olan kötü karakter de Vil‘e yeni projede Emma Stone tarafından hayat verilecek. John Hughes tarafından üretilen 1996 yapımı canlı aksiyon versiyonunda ise bir moda evinin sahibi olan bu takıntılı karakter Glenn Close tarafından canlandırıldı.

Filmde de Vil‘in hangi döneminden bahsedileceği veya Thompson‘un hangi karakteri canlandıracağı hakkında henüz net bir bilgi yok.

Tony McNamara, taslağı hazırlayan Dana Fox ile birlikte senaryonun son halini kaleme aldı. Yakın zamanda Disney tarafından yapılan açıklamaya göre projenin ön prodüksiyon çalışmaları da göz önünde bulundurularak vizyon tarihi 23 Aralık 2020 olarak belirlendi.

Thompson daha önce de Disney’in canlı aksiyon uyarlamalarında rol aldı. 2017 yapımı ‘Beauty and the Beast’teki Mrs. Potts rolünün yanı sıra ‘Mary Poppins’ ve Tom Hanks ile başrolü paylaştıkları ‘Saving Mr. Banks’ adlı filmlerde rol aldı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir