Emre Akay Filmi AV’ın Çekimleri Sona Erdi!

Emre Akay’ın yeni sinema filmi AV’ın çekimleri sona erdi.  Başrollerini Billur Melis Koç, Ahmet Rıfat Şungar ve Yağız Can Konyalı’nın paylaştığı ve genç bir kadının av iken avcıya dönüşmesinin hikâyesini konu alan AV, yeni sezonun merakla beklenen yerli filmlerinden…

“Küçük bir Hakikat”, “Kırmızı Alarm” gibi ödüllü kısalarının yanı sıra “Bir Tuğra Kaftancıoğlu Filmi” adlı uzunuyla tanıdığımız Emre Akay’ın yeni sinema filmi AV’ın çekimleri tamamlandı. Senaryosu Emre Akay ve Deniz Cuylan’a ait olan filmin çekimleri İstanbul, Antalya ve Ankara’nın Nallıhan ilçesinde gerçekleşti.

Diloy Gülün, Tolga Topçu ve Emre Akay’ın yapımcılığında gerçekleşen gerilim ve aksiyon türündeki film, genç bir kadının onu öldürmek isteyen bir grup erkekten kaçarak ormana sığınması ve av iken avcıya dönüşmesinin hikâyesini konu alıyor. AV’ın başrollerinde, bir çok filmin sanat bölümünde çalışmış ve ilk kez oyuncu olarak kamera önüne geçen Billur Melis Koç, “Üç Maymun”, “Deniz Seviyesi, “Beş Şehir”, “Kumun Tadı” gibi filmlerin ödüllü oyuncusu Ahmet Rıfat Şungar, “TAKIM: Mahalle Aşkına!”, “Ateş” filmlerinden ve “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”, “Bizim Hikaye” gibi televizyon dizileriyle de tanıdığımız Yağız Can Konyalı’nın yanı sıra, Baki Rıdvan Kaymaz, Yılmaz Bayraktar ve Kenan Acar’ı izleyeceğiz. Görüntü yönetmenliğini Barış Özbiçer’in, ses ve müzikleri Deniz Cuylan ile Brian Bender’ın üstlendiği AV’ın 2019’da gösterime girmesi planlanıyor.

Filmle ilgili ayrıntılı bilgi için: www.avthehunt.com

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir