‘Pet Sematary’ filminde başrol Jason Clarke’ın

Paramount stüdyosunun uzun süredir yeniden uyarlamak istediği projelerden biri olan Pet Sematary filminde Jason Clarke başrol oynayacak.  Filmin yönetmenliğini ise Kevin Kolsch ve  Dennis Widmyer üstlenecek. Film 19 Nisan 2019‘da vizyona girecek.

 

 Stephen King’in tüm dünyada satış rekorları kıran romanından uyarlanan ve korku sinemasının unutulmazları arasında yer alan Pet Sematary (1989)  filminde Dale Midkiff, Denise Crosby, Fred Gwynne gibi isimler yer almıştı. Filmin yönetmenliğini ise Mary Lambert üstlenmişti. 1989 yapımı Pet Sematary  57.5 milyon dolar gişe yaparken, Anthony Edwards‘ın başrol oynadığı 1992 yapımı “Pet Sematary Two” 17 milyon dolar gişe yapmıştı.

 

 width=

 

1989 yapımı filmin konusu ise şöyleydi: Creed ailesi sakin bir kasabada yeni evlerine taşınmıştır. Taşınmalarının ardından kısa bir süre sonra kedilerine araba çarpar ve hayvan ölür. Komşusu, Louis Creed’e  ormanın derinliklerinde eski bir hayvan mezarlığı olduğunu söyler. Louis kediyi hayvan mezarlığına gömer. Ertesi gün kedinin canlanarak geri geldiğini gören Louis önce çok sevinir ancak zamanla kedinin bambaşka vahşi bir yaratığa dönüştüğünü görünce yaptığına pişman olacaktır. 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir