‘Halloween Kills’ ve ‘Candyman’in Vizyon Tarihi Değişti!

Universal Pictures, “Candyman” ve “Halloween”ın devam filmini coronavirüs pandemisi nedeniyle ileri bir tarihe erteledi.

25 Eylül’de vizyona girmesi beklenen “Candyman”in vizyon tarihi 3 hafta ertelenerek 16 Ekim‘e çekildi. “Halloween Kills” filmi ise 1 yıl gecikmeli olarak vizyona girecek. 15 Ekim 2021 tarihinde vizyona girmesi beklenen film, 14 Ekim 2022 tarihinde vizyonda olacak.

Nia DaCosta‘nın yönetmenliğini üstlendiği ve Jordan Peele ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı “Candyman” 1992 yapımı filmin yeniden çevrimi olacak.

Stüdyo, ayrıca dispotik korku serisi “The Forever Purge,”un son bölümünün 9 Temmuz 2021’de yayınlanacağını duyurdu.

Ağustos ayında vizyon tarihi netleşen filmler

AMC, geçtiğimiz günlerde 600 salondan 450’sini 30 Temmuz’da faaliyete geçirmeyi düşündüğünü açıklamıştı. Bu da stüdyoların vizyon takvimlerini yeniden gözden geçirmesine neden oldu.

Ağustos ayında Sony’nin “The Broken Hearts Gallery” ve 20th Century’nin “The Empty Man” filmleri vizyona girecek iki büyük film. İki film de 7 Ağustos’ta vizyonda olacak. Bu filmleri Warner Bros.’un “Tenet” (12 Ağustos) ve Disney’in “Mulan”(21 Ağustos) filmleri takip edecek. “Mulan” normal şartlarda Mart ayında vizyona girecekti.

Universal ‘ın coronavirüs nedeniyle ertelediği yapımlar arasında “Minions: Rise of Gru,” “Fast & Furious” entry “F9” ve “Sing 2,” yer alıyor.

Kaynak: Variety

office 365 satın al

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir