Hans Zimmer, “James Bond”un Yeni Bestecisi!

Hans Zimmer, “James Bond”un yeni bestecisi oldu. Variety’de yer alan habere göre Zimmer, “No Time to Die” filminin yeni bestecisi oldu.

Gladiator,” “Inception” ve “The Da Vinci Code”un bestecisi olan Zimmer, 25.’ci Bond filminde besteci olarak yer alacak. Zimmer, daha önce duyurulan Amerikalı besteci Dan Romer‘ın yerini alacak.

Kreatif anlaşmazlıklar nedeniyle projeden ayrıladığı söylenen Romer, Bond serisinin ilk filmi olan “Dr. No” da dahi çalışmıştı. MGM stüdyoları konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ancak söylentilere göre, filmin müzikleri için şu anda Londra’da çalışılıyor.

Hans Zimmer

Yönetmen Cary Fukunaga, Romer ile geçtiğimiz yaz “Beasts of No Nation” ve “Maniac” yapımlarında çalışmıştı.

Zimmer ise şu anda “Wonder Woman 1984,” “Top Gun: Maverick” ve “Dune” filmleriyle ilgili çalışıyor. 10 Nisan‘da vizyona girecek olan “No Time to Die” film müziklerinin ise en geç Şubat ortasında bitmesi gerekiyor.

1994 yapımı “The Lion King” ile Oscar heykelciğini kuaklayan Zimmer’ın 11 Oscar adaylığı bulunuyor. Üç Batman filmine, Pirates of the Caribbean” filmlerinden dördüne ve iki “Sherlock Holmes” filmine beste yapan Zimmer, “Mission: Impossible 2”nun da müziklerini yapmıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir