‘Hayaletler’ Karlovy Vary Film Festivali’nde!

‘Hayaletler’ Karlovy Vary Film Festivali’nde! Azra Deniz Okyay’ın yazıp yönettiği, yapımcılığını Dilek Aydın’ın üstlendiği Hayaletler, dünyanın en prestijli festivallerinden Karlovy Vary Film Festivali’nde gösterilecek.

20-28 Ağustos tarihleri arasında 55. kez düzenlenecek festivalin, yılın en dikkat çekici filmlerini bir araya getiren bölümü “Horizons”a seçilen Hayaletler, aralarında Apichatpong Weerasethakul, Julien Temple, Gaspar Noé, Miguel Gomes, Céline Sciamma, Sergei Loznitsa, Christos Nikou, Karim Aïnouz, Joachim Trier, Clio Barnard, Jasmila Žbanić, Jacques Audiard, Sean Durkin, Paul Schrader, Ryûsuke Hamaguchi, Nadav Lapid’in de olduğu usta isimlerle aynı seçkide Çekyalı seyirciyle buluşacak. Hayaletler ayrıca, Eylül ayında Taipei Film Festivali’nin Uluslararası Yeni Yetenek Yarışması’nda jüri önüne çıkacak.

Tüm ülkede elektriklerin kesildiği bir günde dört farklı karakterin kesişen hikâyelerini anlatan Hayaletler’in başrollerini Nalan Kuruçim, Dilayda Güneş, Beril Kayar ve Emrah Özdemir paylaşırken, kurgusunu Ayris Alptekin, görüntü yönetmenliğini Barış Özbiçer, sanat yönetmenliğini Erdinç Aktürk ve müziklerini de Ekin Fil üstleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir