Hollywood’un En Çok Kazanan Oyuncusu Dwayne Johnson

Hollywood’un en çok kazanan oyuncusu Dwayne Johnson. Dwayne “The Rock” Johnson, üst üste ikinci yıl dünyanın en çok kazanan aktörü unvanını aldı.

Forbes’a göre, 2019 ve 2020’nin Haziran ayları arasında Johnson, 87.5 milyon dolarlık bir gelir elde etti. Yakında Netflix’te yayınlanacak olan ‘Red Notice’ filmindeki başrolü için 23.5 milyon dolar kazanan oyuncu ayrıca Under Armour markası için yer aldığı Project Rock ile de finansal başarı yakaladı.

Johnson ilk olarak 2016 yılında elde ettiği 64,5 milyon dolarlık kazancıyla listenin ilk sıralarında yer alırken, 2019 yılında rol aldığı ‘Jumanji: The Next Level’ filmindeki rolüyle 89.4 milyon dolarlık bir serveti eve götürmüştü.

Johnson‘ın hemen arkasında 71,5 milyon dolarlık kazancıyla ‘Red Notice’ filminde başrolü paylaştığı Ryan Reynolds yer alıyor. Bu filmden 20 milyon dolar kazanan Reynolds‘a ayrıca Netflix’in bir diğer projesi olan ‘Six Underground’ için 20 milyon dolar daha ödendi. Reynolds‘un rol alacağı üçüncü bir Netflix filmi de şu an yapım aşamasında…

Netflix’in favori oyuncularından bir diğeri olan Mark Wahlberg ise, 58 milyon dolarla üçüncü oldu. Ünlü aktör kazancının çoğunu rol aldığı aksiyon komedisi ‘Spenser Confidential’ın yanı sıra yapımcılığını üstlendiği ‘McMillions’ ve ‘Wahl Street’ gibi belgesellerden elde etti.

Bu üçlüyü ‘The Way Back’ ve ‘The Last Thing He Wanted’ filmlerinde beyaz perdeye dönerek 55 milyon dolarlık kazanç elde eden Ben Affleck takip ediyor.

Sıralamada 5. olan Vin Diesel, ‘Fast and Furious 9’un vizyon tarihinin değişmesine rağmen 54 milyon dolar kazandı. Bu sırada Netflix için yapımcılığını üstlendiği ‘Fast and Furious Spy Races’ adlı animasyon projesi cüzdanını sıcak tuttu diyebiliriz.

İşte 2020’nin en çok kazanan oyuncuları:

  1. Dwayne Johnson – 87,5 milyon dolar
  2. Ryan Reynolds – 71,5 milyon dolar
  3. Mark Wahlberg – 58 milyon dolar
  4. Ben Affleck – 55 milyon dolar
  5. Vin Diesel – 54 milyon dolar
  6. Akshay Kumar – 48,5 milyon dolar
  7. Lin-Manuel Miranda – 45,5 milyon dolar
  8. Will Smith – 44,5 milyon dolar
  9. Adam Sandler – 41 milyon dolar
  10. Jackie Chan – 40 milyon dolar

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir