Jamie Lee Curtis, ‘Knives Out’ Kadrosunda!

Jamie Lee Curtis, ‘Knives Out’ Kadrosunda! Rian Johnson‘ın yönetmenliğini üstleneceği  “Knives Out”un kadrosu genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta vizyona giren “Halloween” filminin kadrosunda yer alan Curtis de filmin oyuncu kadrosunda yer alacak.

Filmin kadrosunda Daniel Craig, Chris Evans, Lakeith Stanfield, Michael Shannon, Don Johnson, ve  Ana de Armas gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu da kaleme alacak olan Johnson, yapımın prodüktörlüğünü de Ram Bergman ile birlikte üstlenecek. Filmin çekimlerine Kasım ayında başlanacak.

Filmde Daniel Craig, cinayeti çözmeye çalışan dedektif karakterine hayat verecek. Kadroya yeni dahil olan Curtis’in hangi rolde karşımıza çıkacağı henüz bilinmiyor.

Curtis, kariyerine 1978 yapımı “Halloween”  ile başlamıştı. Geçtiğimiz hafta vizyona giren yeniden çevrim filminde de Curtis, yine Laurie Strode rolüyle karşımıza çıktı. Curtis, “A Fish Called Wanda,” “Trading Places,” ve  “Freaky Friday” gibi birçok yapımda rol almıştı. “True Lies” ve “Anything but Love,” dizilerindeki performansıyla Altın Küre Ödülü kazanan Curtis’in, Eylül ayında “Me, My Selfie and I,” isimli çocuk kitabı çıkmıştı.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Civil War” filmi ABD’de rekor açılış yaptı!

Keanu Reeves “Kirpi Sonic 3” kadrosunda!

“Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin” filmi geliyor!

Scarlett Johansson başrollü Fly Me To The Moon’dan ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir