La Casa de Papel’in 5. Sezonundan Karakter Afişleri Yayınlandı!

La Casa de Papel’in 5. Sezonundan Karakter Afişleri Yayınlandı! Geçtiğimiz hafta fragmanı yayınlanan Netflix’in popüler İspanya yapımı dizisi La Casa de Papel’in (Money Heist) 5. sezonundan karakter afişleri yayınlandı. Afişlerde Denver (Jaime Lorente) ve Tokyo (Úrsula Corberó)’yu elinde silah tutarken Rio (Miguel Herrán)’yu yüzü kanlı bir şekilde Profesörü ise (Álvaro Morte) zincire bağlı şekilde görülüyor.

La Casa De Papel’in yeni sezon özeti ise şöyle: Sierra dizginleri ele almasının ardından uzun takipler sonucu Profesör’e ulaşır. Lizbon’un Merkez Bankası’na dönmesiyle birlikte ekip, başlarında Profesör olmadan Merkez Bankası’nı soyup oradan kurtulmayı başarabilecek midir?

Money Heist (La Casa de Papel ) prömiyerini İspanya’da Antena’da yaptıktan sonra Netflix’te yayınlanacak. La Casa De Papel’in 5. Sezonu 3 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak.

La Casa De Papel’in yeni sezonunun yıldızları arasında Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce bulunuyor. Dizinin final sezonu 5. sezon olacak. 

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir