Lexi Underwood, “The First Lady” Dizisinde!

Lexi Underwood, “The First Lady” Dizisinde! Lexi Underwood, Showtime’ın antoloji dizisi “The First Lady”de Malia Obama’yı canlandıracak. Dizide Viola Davis, Michelle Obama’, O.T. Fagbenle ise Başkan Barack Obama olarak görünecek.

Obama’nın en büyük kızı Malia, ebeveynlerini sosyal olarak bilinçli kararlar almaya zorlayan, açık fikirli ve zeki bir karakter olarak biliniyor. “Little Fires Everywhere”deki Pearl rolüyle dikkatleri üzerine çeken Underwood, “Criminal Minds”, “The Good Doctor”, “Family Reunion” ve “Will vs. the Future” gibi yapımlarda da rol almıştı.

“First Lady” dizisi Michelle Obama, Betty Ford ve Eleanor Roosevelt gibi Beyaz Saray’da etkili isimleri merkezine alacak. Dizinin birkaç bölümünün senaryosunu aynı zamanda dizinin yaratıcısı olan Aaron Cooley kaleme alacak. Dizi, ABD’deki başkanların eşlerini ve Beyaz Saray’da bulundukları dönemde yaşanan önemli olayları başkan eşlerinin gözlerinden anlatacak. İlk sezon ise Michelle Obama, Betty Ford ve Eleanor Roosevelt odaklı olacak.

Emmy ödüllü Susanne Bier (The Night Manager, The Undoing) de dizinin yönetmenliğini ve yönetici yapımcığını yapacak.  Dizi, yazar Aaron Cooley (Four Seats: A Thriller of the Supreme Court) tarafından yaratıldı. Aaron, dizide Viola Davis, Julius Tennon, Cathy Schulman, Jeff Gaspin, Brad Kaplan ile birlikte yönetici yapımcı olarak da yer alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir