Lizzy Caplan, Antony Starr, Cleopatra Coleman, Gerilim Filmi ‘Cobweb’in Kadrosuna Katılıyor!

Lizzy Caplan, Antony Starr, Cleopatra Coleman ve Woody Norman, Lionsgate’in gerilim filmi Cobweb kadrosuna katılıyor. Stüdyo, ‘The Devil’s Light” filminin çekimlerini Bulgaristan’da tamamladıktan sonra Woody Norman‘ın rol aldığı korku filmi “Vertigo and Point Grey”i de çekecek.

Chris Thomas Devlin tarafından senaryosu kaleme alınan film, duvarlardan sürekli sesler duyan ancak ailesini buna inandıramayan bir çocuğun yaşadıklarını merkezine alıyor.

Fransız dizisi Marianne’in yönetmeni ve yaratıcısı Samuel Bodin, Lionsgate’in korku gerilim filmi “Cobweb”in yönetmenliğini üstlenecek. Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver ise filmin yapımcılığını üstlenecekler. Bodin, 2019’da yayınlanan Marianne dizisinin yaratıcısı, yönetmeni ve yardımcı senaristi olarak karşımıza çıkmıştı. Bodin, daha önce II. Dünya Savaşı komedi dizisi “Lazy Company” ve suç dizisi T.A.N.K.’in yönetmenliğini üstlenmişti.

Caplan, filmde genç çocuğun annesini Starr ise genç çocuğun babasını canlandıracak. Peter karakterine Norman hayat verirken, Coleman ise Peter’ın öğretmeni Miss Devine olarak karşımıza çıkacak.

Andrew Childs ve Josh Fagen‘ın yönetici yapımcı olarak yer alacağı filmde Jim Miller ve Meredith Wieck proje danışmanı olarak yer alacaklar.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir