‘Lost in Space’ 3. Sezon Onayını Aldı!

“Lost in Space” 3. sezonun ardından veda edecek. Bu arada Netflix, dizinin yapımcılarından Zack Estrin ile uzun süreli anlaşma imzaladığını da duyurdu.

2. sezonu 24 Aralık’ta Netflix’te yayınlanan dizinin final sezonunun 2021 yılında yayında olması bekleniyor.

Dizi, 1960’ların aynı isimli klasik bilim kurgu serisinden uyarlanmıştı. Günümüzden 30 yıl sonrasında geçen dizide uzayda sömürgeleştirme dönemi başlamış, Robinson ailiesi de daha iyi bir dünyada yeni bir hayat yaşamayı haketmişlerdir. Ancak yeni yaşamlarında yeni müttefikleriyle birlikte hareket etmek zorundadırlar.

Dizinin kadrosunda Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio ve Parker Posey gibi isimler rol alıyor. Estrin’in yönetici yapımcı olarak yer aldığı dizinin yapımcılığını ise Kevin Burns, Jon Jashni, Matt Sazama ve Burk Sharpless üstleniyor.

Irwin Allen tarafından yaratılan “Lost in Space,” 1965 – 1968 tarşhkerş arasında CBS’de 3 sezon olark yayınlanmıştı. 1998 yılında beyaz perdeye uyarlanan yapımda William Hurt, Gary Oldman, Matt LeBlanc, Heather Graham ve Mimi Rogers rol almıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir