Merakla Beklenen 9 Ryan Reynolds Filmi

Merakla Beklenen 9 Ryan Reynolds Filmi. 1991 yılında rol aldığı ‘Fifteen’ adlı televizyon dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan ve bugüne kadar 75 projede yer alan Ryan Reynolds, en son sürpriz bir şekilde ‘Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw’ filminde karşımıza çıkmıştı. Karizmatik oyuncunun doğum gününe özel, gelecek projelerini sizler için derledik…

1. 6 Underground


13 Aralık 2019’da Netflix’de yayınlanacak olan ‘6 Underground’ filminin yönetmenliğini ‘Transformers’ serisiyle akıllarımızda yer edinen yönetmen Michael Bay üstleniyor. Film, dünya çapındaki azılı suçlularla mücadele etmek amacıyla kendi sahte ölümlerini organize eden altı milyarderin yaşadıklarını konu ediniyor. Senaryosu ‘Deadpool’un senaristleri Paul Wernick ve Rhett Reese tarafından kaleme alınan aksiyon, gerilim türündeki film 150 milyon dolarlık bir bütçe ile çekildi.

2. The Hitman’s Wife’s Bodyguard


Çekimleri tamamlanan ve vizyon tarihi 2020 olarak belirlenen ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’, 2017 yapımı ‘The Hitman’s Bodyguard’ filminin devam halkası niteliğinde. Darius Kincaid’in eşine odaklanan filmde Ryan Reynolds, Salma Hayek ve Samuel L. Jackson başrolleri paylaşıyor. Senaryosu Tom O’Connor tarafından kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenliğini üstlenen Patrick Hughes oturuyor.

3. Free Guy


Free City adlı bir video oyunununun parçası olduğunu keşfeden bir banka memurunun sıradışı hikayesini konu edinen ‘Free Guy’ filminin başrolünde Ryan Reynolds yer alıyor. İlginç konusuyla merak uyandıran komedi-macera türündeki filmin yönetmenliğini Shawn Levy üstlenirken, filmin oyuncu kadrosunda; Taika Waititi, Jodie Comer, Joe Keery ve Channing Tatum gibi isimler yer alıyor. Filmin 3 Temmuz 2020 tarihinde vizyona gireceği duyuruldu.

4. The Croods 2


24 Aralık 2020 tarihinde vizyona girmesi beklenen animasyon türündeki filmin yönetmen koltuğunda Joel Crawford oturuyor. Filmdeki karakter seslendirmeleri ise Ryan Reynolds, Nicholas Cage ve Emma Stone gibi yıldızlar tarafından yapılacak. Croodlar ve Battermanlar arasındaki mücadeleye tanık olacağımız filmde, Reynolds, Guy karakterini seslendirecek.

5. Red Notice


Universal Pictures’a ait ‘Red Notice’ filminin yayın hakları Netflix tarafından devralındı. Başrollerinde Ryan Reynolds, Dwayne Johnson ve Gal Gadot’u izleyeceğimiz filmin yönetmen koltuğunda Rawson Marshall Thurber oturuyor. Netflix’in bugüne kadarki en yüksek bütçeli projelerinden biri olması beklenen ve ön prodüksiyon aşamasında olan filmin çekimlerine 2020’de başlanacak, filmin yayın tarihi ise 13 Kasım 2020 olarak duyuruldu.

6. Clue


Jonathan Lynn tarafından yönetilen 1985 yapımı orijinal ‘Clue’ filmi ile popüler bir cinayet çözme oyunu olan Hasbro’dan sinemaya uyarlanacak olan yeni versiyonun senaryosunun ilk hali ‘Deadpool’dan tanıdığımız Paul Wernick ve Rhett Reese tarafından kaleme alındı. Fox ve Disney ortak yapımı olan filmin yönetmen koltuğunda Emmy ödüllü Jason Bateman oturacak. Ryan Reynolds’un hem yapımcı hem de başrol olarak yer alacağı filmin kadrosundaki diğer isimlerin kimler olacağı konusunda henüz net bir bilgi yok.

7. A Christmas Carol


Birçok kez sinemaya uyarlanan Charles Dickens‘ın ünlü eseri ‘A Christmas Carol’, bu sefer bir müzikal olarak karşımıza çıkıyor. Filmin başrollerini Ryan Reynolds ve Will Ferrel paylaşacak. Henüz bir stüdyoya ait olmayan film, Sean Anders ve John Morris tarafından yazılıp yönetilecek. Vizyon tarihi belli olmayan müzikalin ön prodüksiyon çalışmalarına başlandı.

8. X-Force


20th Century Fox tarafından 2013 yılından beri geliştirildiği bilinen ‘X-Force’un yapım çalışmalarının hangi aşamada olduğu ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı konusunda net bir bilgi yok. Çekimlerine başlanmadığı her geçen yıl beklentileri bir miktar daha yükselten ‘X-Men’in spin-off filmi ‘X-Force’un ‘Deadpool 3’ filminden önce çıkacağı konusunda bazı söylentiler mevcut. Planlara göre filmin senarist ve yönetmenliğini Drew Goddard üstlenecek.

9. Deadpool 3


İlk kez 2016 yılında beyaz perdede izlediğimiz Marvel’ın anti-kahramanı Deadpool için çekilen ilk iki filmin gişedeki sürpriz başarısının ardından, bir devam halkası olarak geliştirilen ‘Deadpool 3’ filmi hakkında detaylar ve vizyon tarihi konusunda henüz net bir bilgi olmasa da, serinin üçüncü filminin yapım çalışmalarına başlandığı duyuruldu.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir