Michael B. Jordan’ın Yeni Projesi Belli Oldu!

Michael B. Jordan’ın yeni projesi belli oldu. Michael B. Jordan, Paramount Pictures’ın yeni film serisinde John Clark karakterine hayat verecek. Variety’de yer alan habere göre, Paramount, Tom Clancy‘nin “Rainbow Six” ve “Without Remorse,” isimli iki romanını beyazperdeye uyarlayacak.

Michael B. Jordan'ın Yeni Projesi Belli Oldu!İlk önce ana karakter Clark’ın hikayesini anlatan “Without Remorse”  kitabı beyazperdeye uyarlanacak. Filmin yapımcıları arasında Akiva Goldsman, Josh Appelbaum ve Andre Nemec yer alacak.

Paramount yıllardır bu proje üzerinde çalışıyor. Film serisi için Chris McQuarrie ve Ryan Reynolds düşünülüyordu ancak Jordan’ın “Black Panther,” daki başarılı performansı üzerine Jordan ile anlaşmaya varıldı. Clark karakterini daha önce Willem Dafoe‘nun canlandırdığı, Paramount’un “Clear and Present Danger” isimli uyarlamasında izlemiştik.

Önümüzdeki dönem Creed IIde izleyeceğimiz Jordan, Brie Larson ve Jamie Foxx ile başrolleri paylaştığı “Just Mercy” filminde de karşımıza çıkacak.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir