‘Mid90s’ten Yeni Fragman Yayınlandı!

Oscar adayı başarılı oyuncu Jonah Hill‘in ilk yönetmenlik denemesi olan Mid90s‘ten yeni fragman yayınlandı. Film, 19 Ekim’de Amerika’da gösterime girecek, ülkemiz içinse henüz bir gösterim tarihi bulunmuyor.

Mid90s
Mid90s

Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yapan Mid90s, ergenliğinin başındaki bir çocuğun içsel olarak büyüme ve kabul görme hikâyesini hem eğlenceli hem de çarpıcı bir şekilde anlatıyor.

Stevie 90’ların Los Angeles’ında yaşayan ve yeni yeni ergenliğe giren 13 yaşında bir çocuktur. Bekar bir anne ve şiddete meyilli ağabeyi ile yaşayan Stevie’in aile hayatı oldukça sorunludur. Okulunda da maddi durumları daha iyi olan arkadaşları tarafından aşağılanmaktadır. Özgürlük alanı kalmayan genç Stevie, yaz tatili boyunca huzursuz evi ve Motor Avenue kaykay dükkanında tanıştığı yeni arkadaş grubu arasında gidip gelir.

Filmin oyuncu kadrosunda Sunny Suljic, 20 yaşında Oscar’a aday gösterilen Lucas Hedges, Katherine Waterston, Jerrod Carmichael, Alexa Demie ve Jax Malcolm gibi isimler yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir