Mila Kunis, ‘Luckiest Girl Alive’ Uyarlamasında!

Mila Kunis, ‘Luckiest Girl Alive’ Uyarlamasında! Altın Küre adayı Mila Kunis, Netflix için uzun metrajlı film uyarlaması Luckiest Girl Alive’da başrol oynayacak.

Deadline‘da yer alan habere göre, film, Jessica Knoll’un aynı isimli çok satan romanından uyarlanacak. Filmin senaryosunu Knoll kaleme alacak Yönetmen koltuğunda ise The Handmaid’s Tale’in yapımcısı Mike Barker, oturacak.

Luckiest Girl Alive, her şeye sahip gibi görünen keskin dilli bir New York kadını olan Ani FaNelli’ye odaklanıyor. FaNelli, parlak bir dergide aranan bir pozisyon, harika bir gardırop ve ufukta rüya gibi bir düğünü olan bir kadın. Ancak, bir suç belgeselinin yönetmeni, onu prestijli Bradley Okulu’nda gençken meydana gelen şok edici olayı kendi tarafından anlatmaya davet ettiğinde, titizlikle hazırlanmış hayatını açığa çıkarmakla tehdit eden karanlık bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

Son olarak Four Good Days ve Breaking News in Yuba County filmlerinde rol alan Kunis, Black Swan filmindeki performansıyla yardımcı kadın oyuncu dalı için Altın Küre adaylığı kazanmıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir