‘Mulan’ın Yönetmeni Niki Caro’nun Yeni Projesi Belli Oldu!

‘Mulan’ın yönetmeni Niki Caro‘nun yeni projesi belli oldu! Amblin Partners ile bir araya gelen Niki Caro ‘Beautiful Ruins’ adlı filmi yönetmek üzere stüdyoyla bir anlaşma imzaladı.

1962 yılında geçen hikaye, bir İtalyan sahil kasabasında kimsenin uğramadığı bir oteli işleten karizmatik genç bir adam ve ‘Cleopatra’ filminin çekimleri yapıldığı sırada ortaya çıkan ve adamın kalbini kazanan genç bir yıldızın hikayesine odaklanıyor. Olaydan elli yıl sonra Hollywood’da ilginç bulunan bu hikayeye mutlu bir son çekilmek istenir.

Üç Akademi Ödülü kazanan ve dünya çapında 375 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden ‘1917’nin başarısının ardından Amblin, bu film için Neal Street Productions ile yeniden bir araya geleceğini açıkladı. Filmin yapımcılığını Neal Street’den Pippa Harris, Sam Mendes ve Julie Pastor üstlenirken, Nicolas Brown projede yönetici yapımcı olarak görev alacak.

Jess Walter imzalı New York Times’ın çok satan romanlarından birine dayanan filmin senaryosu Micah Fitzerman-Blue ve Noah Harpster‘ın yazdığı ilk taslaktan Mark Hammer ve Chiara Atik tarafından kaleme alınacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir