Netflix’in Vampir Gerilimi ‘Day Shift’e Yeni İsimler!

Netflix’in Vampir Gerilimi ‘Day Shift’e Yeni İsimler! Snoop Dogg ve Scott Adkins kadroya dahil olan yeni isimler arasında. Meagan Good, Karla Souza, Eric Lange ve Zion Broadnax da Dave Franco ve Jamie Foxx’un rol aldığı filmde rol alacaklar.

Film, J.J. Perry’nin ilk uzun metraj deneyimi olacak. J.J. Perry, “Fast 9”, “The Fate of the Furious”, “Bloodshot” ve “John Wick” gibi filmlerde ikinci yönetmen ve dublör koordinatörü olarak yaptığı çalışmalarla biliniyor. Fİlmin senaryosunu Tyler Tice kaleme aldı, Shay Hatten ise senaryoya son halini verdi.

Foxx, filmde 8 yaşındaki zeki kızına iyi bir hayat sağlamak isteyen çalışkan, mavi yakalı bir baba olarak rol alıyor ama, sıradan San Fernando Valley havuz temizleme işi, gerçek gelir kaynağının paravanı: Uluslararası vampir avcıları birliğinin parçası olarak vampir avlamak ve öldürmek.

Yapımcılar, 87Eleven Entertainment adına Chad Stahelski ve Jason Spitz, Impossible Dream Entertainment için Shaun Redick ve Yvette Yates Redick olurken, Jamie Foxx, Datari Turner ve Peter Baxter’la birlikte yönetici yapımcılığı üstleniyor. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir