Ölümcül Makineler – Mortal Engines

Ölümcül Makineler – Mortal Engines

Yönetmen: Christian Rivers
Oyuncular: Hera Hilmar, Hugo Weaving, Robert Sheehan
Tür: Bilimkurgu, Macera, Aksiyon
Ülke: ABD

Fragmanı izle

Oscar ödüllü görsel efektler sanatçısı Christian Rivers’ın (King Kong) yönettiği, şaşırtıcı, yeni epik macera Ölümcül Makineler, 2001 yılında Scholastic tarafından yayımlanan Phili Reeve’in ödüllü kitap serisinden beyaz perdeye aktarıldı. Yapım, Christian Rivers’ın ilk uzun metrajı olma özelliği taşıyor.

‘The Lord Of The Rings’ ve ‘Hobbit’ serilerinin üç Oscar ödüllü usta yönetmeni Peter Jackson’ın senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği fantastik bilim kurgu filminin konusu ise şöyle:
Medeniyetin bir felaketle yok oluşundan binlerce yıl sonra insanlık bu duruma uyum sağlamış ve yeni bir yaşam biçimi gelişmiştir. Şimdi yeryüzünde, hareket eden devasa şehirler dolaşmakta, daha küçük kasabaları acımasızca yağmalamaktadır. Yürüyen büyük şehirlerden Londra’nın alt sınıfından gelen Tom Natsworthy (Robert Sheehan) tehlikeli kaçak Hester Shaw (Hera Hilma) ile karşılaştıktan sonra kendisini hayatta kalmak için savaş verirken bulur. Yolları asla kesişmemesi gereken iki zıt karakter geleceğin akışını değiştirecek olan beklenmedik bir ittifak kurar.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Sırrını Biliyorum

Köylüler

Eflâtun

Ölümcül Sır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir