Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’nın İlk Fragmanı Yayınlandı!

Yılmaz Erdoğan‘ın merakla beklenen filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’nın ilk fragmanı yayınlandı. Film, 4 Ocak 2019 tarihinde izleyicisiyle buluşacak.

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı
Organize İşler 2: Sazan Sarmalı

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı, başrolünün yanı sıra yönetmenliğini de üstlendiği filmde, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı yer alıyor.

2 milyon 618 bin 244 kişi tarafından izlenen Organize İşler’den 14 yıl sonra gelen serinin ikinci filminde, Kıvanç Tatlıtuğ bir horoz dövüşçüsünü canlandırırken, Tatlıtuğ’a Bensu Soral eşlik ediyor. Ezgi Mola ise Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Asım Noyan karakterinin sevgilisini canlandırıyor.

Çekimleri 8 haftada İstanbul’un Kadıköy, Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalı Çarşı ve Karaköy bölgesinde gerçekleştirilen filmin aksiyon sahnelerinin Güney Koreli bir ekip tarafından çekilirken görüntü yönetmenliğini ise Jean Paul Seresin üstleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir