Organize İşler 2’nin Eğlenceli Kamera Arkası!

Merakla beklenen devam filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı‘nin çekimleri devam ederken, yıldız dolu bir de kamera arkası videosu yayınlandı.

Komedyen Ata Demirer, Ekin Türkmen, Bensu Soral, Demet Evga, Ezgi Mola, Okan Çabalar ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi pek çok başarılı ve ünlü yıldızı kadrosuna dahil eden filmin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Yılmaz Erdoğan‘ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı sevilen film Organize İşler‘in 13 yıl sonra gelen devam filminin çekimleri ise devam ediyor. 26 Haziran’da başlayan çekimler, İstanbul’un Kadıköy, Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı ve Karaköy gibi İstanbul’un önemli bölgelerinde devam ediyor.

Cem Yılmaz, Tolga Çevik, Demet Akbağ ve Özgü Namal‘ın boşrolleri paylaştığı Organize İşler, 2.618.244 kişi tarafından izlenmiş: daha sonra ise gittikçe sevilen bir film halini almıştı.

Halkla iç içe yapılan çekimler sırasında filme ve ekibe olan büyük ilgi görünüyor.

Erdoğan, halkın ve esnafın çekimlere gösterdiği samimi ilgiden ekip olarak çok memnun olduklarını belirtirken “İstanbul’un başrolde olduğu Organize İşler 2 filmimizin çekimlerinin yapıldığı bölgelerdeki halkın sevgisi ve özellikle de çekimler sürecinde bize, ekibimize verdikleri desteğin değeri ölçülemez. Bu büyük sevgiyi yaşamanın yanında, çekimlere gösterdikleri saygı ile de işimizi yapmamızı kolaylaştırıyorlar” dedi.

Organize İşler 2, 4 Ocak 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir