Oscar Isaac, Francis Ford Coppola’yı Canlandıracak!

Oscar Isaac, ‘Francis and The Godfather’ filminde yönetmen Francis Ford Coppola’yı canlandıracak. Isaac’e filmde Jake Gyllenhaal eşlik edecek.

Barry Levinson‘ın yönetmenliğini üstleneceği filmde Gyllenhaal ise Paramount stüdyo başkanı Robert Evans‘ı canlandıracak. Film, Coppola’nın ufuk açan filmi The Godfather‘ın yapım aşamasıyla ilgili olacak.

Andrew Farotte’nin Black List senaryosundan uyarlanacak filmin yönetmen koltuğunda Barry Levinson üstlenecek. Film, o dönemler 31 yaşında olan Coppola’nın kadroya Marlon Brando’yu ve çok az bilinen bir oyuncu olan Al Pacino‘yu dahil etme süreci ve Evans’la yaşadığı anlaşmazlıkları gün yüzüne çıkaracak.

En son Star Wars üçlemesi Rise of Skywalker‘da izlediğimiz Isaac’i önümüzdeki dönem Dune filminde izleyeceğiz. Isaac yakında çekimleri başlayacak olan HBO’nun mini dizisi Scenes From a Marriage‘de rol alacak.

 Spider-Man: Far From Home‘da izlediğimiz Gyllenhaal ise, Netflix’in Devil All the Time ve Breaking News in Yuba County yapımlarında rol alacak.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir