Rami Malek ve Zoe Saldana, David O. Russell’ın Yeni Filminde Rol Alacak!

Rami Malek ve Zoe Saldana, David O. Russell’ın Yeni Filminde Rol Alacak! Henüz ismi belli olmayan filmin kadrosunda Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington gibi isimler de yer alıyor. Russell filmin senaryosunu da kendisi kaleme aldı.

Filmin prodüksiyon çalışmaları Los Angeles’ta devam ediyor. Russell, Oscar ödüllü “American Hustle” ve “Silver Linings Playbook” filmleriyle biliniyor. Russell en son Jennifer Lawrence’ın başrolünde yer aldığı 2015 yapımı dram filmi “Joy”u yönetmişti. “Spanking the Monkey,” “Flirting with Disaster,” “Three Kings” ve “I Heart Huckabees” gibi yapımlar da Russell’ın yönetmenliğini üstlendiği filmler arasında yer alıyor.

“Bohemian Rhapsody,” filminde kendisine Oscar ödülünü getiren Freddie Mercury karakterine hayat veren Malek, James Bond’un yeni filmi “No Time to Die”da Saffin karakteriyle karşımıza çıkacak.

Saldana, who has appeared in three of the highest-grossing movies ever in “Avatar,” “Avengers: Infinity War” ve “Avengers: Endgame,” gibi büyük bütçeli yapımlarda izlediğimiz Saldana, önümüzdeki dönem “Avatar 2″da karşımıza çıkacak.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir