Richard Madden, Marvel Filmi ‘The Eternals’ın Kadrosunda!

Richard Madden, Marvel filmi ‘The Eternals’ın kadrosunda!‘Game of Thrones’ ve ‘Bodyguard’ gibi dizilerle yıldızı parlayan başarılı oyuncu Richard Madden, Marvel Sinematik Evreni’nin yeni filmi ‘The Eternals’ın kadrosuna dahil olmak üzere görüşmelere başladı.

Marvel, ‘The Eternals’ın oyuncu kadrosu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da, merakla beklenen filmde başrol oynayacak diğer isimler arasında; Angelina Jolie ve Kumail Nanjiani de yer alacağı biliniyor. Madden ise filmde Ikaris karakterine hayat verecek.

1976 yılında Jack Kirby tarafından yaratılan ‘The Eternals’ın çizgi romanı, milyonlarca yıl önce, Celestiallar adlı kozmik yaratıkların insanlar üzerinde yaptıkları bir takım deneyler sonucu genetiklerini değiştirerek Eternallar ve Deviantlar’ı yaratış serüvenini ve bu iki ırk arasında tarih boyunca süregelen savaşı merkezine alıyor.

Senaryosu Matthew ve Ryan Firpo tarafından kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda Chloe Zhao oturuyor. Filmin yapımcılığını ise Marvel başkanı Kevin Feige üstlenecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir