Ryan Reynolds’ın Yeni Projesi Belli Oldu!

Ryan Reynolds‘ın yeni projesi belli oldu! Ryan Reynolds, başrolünde yer alacağı Netflix komedisi ‘Upstate’in yazarlığını ve yapımcılığını John August ile birlikte yürütecek. Reynolds ve August aynı zamanda filmde yönetici yapımcı olarak görev alacaklar.

Reynolds ve August daha önce, prömiyeri Sundance Film Festivali’nde yapılan 2007 yapımı bilim-kurgu ve gerilim filmi ‘The Nines’da birlikte çalışmıştı. Senaryosu August tarafından kaleme alınan ve yönetilen filmde Hope Davis, Melissa McCarthy ve Elle Fanning gibi isimler rol aldı.

Başrolde yer aldığı iki ‘Deadpool’ filmindeki performansıyla akıllara kazınan Reynolds, ‘6 Underground’ adlı aksiyon filmi için Netflix ile çalışmıştı, şimdi ise yine Netflix için Gal Gadot ve Dwayne Johnson ile ‘Red Notice’ filmini çekiyor. Reynolds ayrıca Samuel L. Jackson ve Salma Hayek‘le birlikte Lionsgate’in yakında yayınlanacak olan ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ adlı filminde başrolde yer alıyor.

Bu ayın başlarında Reynolds, Universal Pictures’ın canavar komedisi ‘Everyday Parenting Tips’in hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlendi. Proje, Simon Rich’in Mayıs 2020 tarihli New Yorker mizahi kısa hikayesine dayanıyor.

August, ‘Charlie’s Angels’, ‘Big Fish’, ‘Charlie and the Chocolate Factory’, ‘Dark Shadows’ ve Disney’e ait ‘Aladdin’in canlı aksiyon uyarlaması dahil olmak üzere kapsamlı bir senaryo yazım portföyüne sahip. 2016 yılında, eğlence endüstrisine ve genel olarak topluma yaptığı katkılardan dolayı Writers Guild of America West’in Valentine Davies Ödülü’ne layık görüldü. Ayrıca ‘Arlo Finch in the Valley of Fire’ romanını kaleme aldı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir