“Son Çıkış” İlk Kez Boğaziçi Film Festivali’nde!

“Son Çıkış” İlk Kez Boğaziçi Film Festivali’nde! Ramin Matin’in son filmi “Son Çıkış”, Türkiye’de ilk kez 6. Boğaziçi Film Festivali’nde gösterilecek! Dünya prömiyerini yaptığı Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde seyirciden büyük beğeni toplayan yapım, dünyadaki ikinci gösterimini de Türkiye’de yapacak.

6. Boğaziçi Film Festivali’nin Türkiye prömiyerleri devam ediyor. Festivalin yarınki (1 Kasım) programında “Canavarlar Sofrası” ve “Kusursuzlar” filmlerinin ödüllü yönetmeni Ramin Matin’in son filmi “Son Çıkış”, Türkiye’de ilk kez gösterilecek.

Önceki gün dünya prömiyerini yaptığı ve En İyi Film Ödülü için yarıştığı Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde seyirciden büyük beğeni toplayan “Son Çıkış”, İstanbul’dan çıkamayan bir adamın kara komedisini anlatıyor.

“Son Çıkış” İlk Kez Boğaziçi Film Festivali’nde!

9-6 ofis hayatından bunalan mimar Tahsin’in, rutinini bozup hayallerinin peşinde Akdeniz sahillerine gitmeye karar verişi ama İstanbul’dan bir türlü çıkamayışının hikâyesini izleyeceğimiz filmde, Deniz Celiloğlu, Ezgi Çelik, Pınar Töre, Gizem Erdem, Ayşenil Şamlıoğlu rol alıyor.

Boğaziçi Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yarışan Son Çıkış, film ekibinin de katılımıyla yarın 21:30’da Atlas Sineması’nda gösterilecek.

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir