‘The Crown’ Dizisi Prenses Diana’sını Buldu!

‘The Crown’ dizisi Prenses Diana’sını buldu! Variety‘de yer alan habere göreEmma Corrin, dizide Lady Diana’ya hayat verecek. Corrin’in dizinin 4. sezonunda rol alması bekleniyor.

The Crown dizisinin kadrosunda yer alacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Corrin, “The Crown dizisini ilk bölümünden itibaren takip ediyorum. Bu kadar yetenekli bir kadronun olduğu dizide yer almak benim için inanılmaz. Prenses Diana bir ikon ve o dünyaya ilham olmaya devam edecek. Peter Morgan’ın bu rol için beni uygun görmesi benim için çok önemli bir fırsat” dedi. “Pennyworth,” dizisinde izleyeceğimiz Corrin’i önümüzdeki dönem ilk film projesi olan “Misbehaviour”da izleyeceğiz.

“The Crown” dizisinin 3. sezonu bu yılın sonunda yayında olacak. Dizinin üçüncü sezonunda Queen Elizabeth’i Olivia Colman canlandıracak. İlk iki sezonda karaktere Claire Foy hayat veriyordu. Tobias Menzies ise Prens Phillip karakterine hayat verecek. 3. sezonda rol alacak oyuncular arasında Helena Bonham Carter, Jason Watkins, Josh O’Connor, Emerald Fennell ve Marion Bailey gibi isimler yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir