‘The French Dispatch’den Yeni Teaser!

‘The French Dispatch’den Yeni Teaser! Wes Anderson imzalı ‘The French Dispatch’den yeni tanıtımgeldi. Film, 22 Ekim’de sinemalarda olacak.

Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan yapımın kadrosunda  Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Lea Seydoux, Frances McDormand, Timothee Chalamet ve Bill Murray yer alıyor. Saoirse Ronan, Mathieu Amalric, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Elisabeth Moss, Henry Winkler, Lois Smith, Cécile de France, Lyna Khoudr, Stephen Park, Liev Schreiber, Edward Norton, Guillaume Gallienne, Tony Revolori, Rupert Friend, Hippolyte Girardot gibi isimleri de kadroda bulunuyor. Anderson, filmin senaryosunu Roman Coppola, Jason Schwartzman ve Hugo Guinness ile birlikte kaleme aldı.

Isle of Dogs”, “The Grand Budapest Hotel” gibi filmleriyle bilinen Anderson’ın son filmi The French Dispatch, 1950’li yıllarda Paris’te geçiyor. Film bir Amerikan gazetesinin bürosunda çalışan bir grup gazetecinin hikayesini ele alıyor. 20. yüzyılda Fransa’nın hayali bir şehrinde yaşayan Amerikalı gazetecilere yazılmış bir aşk mektubu olarak tanımlanan film, The French Dispatch isimli bir dergide yıllar boyunca yaşananları beyaz perdeye aktaracak.

Filmin yönetici yapımcılığını Christoph Fisser, Henning Molfenter, Charlie Woebcken ve Roman Coppola üstleniyor. Filmin müziklerini ise bugüne kadar 11 kez Oscar’a aday olan Fransız besteci Alexandre Desplat besteliyor. Desplat, bir diğer Wes Anderson yapımı olan The Grand Budapest Hotel ve The Shape of Water ile iki kez Oscar’a layık görülmüştü.

Bir araya getirdiği etkileyici kadrosuyla heyecan yaratan Wes Anderson filmi 22 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak. 25 milyon $ bütçesi olan film 18 yaş sınırıyla gösterime girecek.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir