‘The Queen’s Gambit’in Yıldızı Jacob Fortune-Lloyd, ‘Midas Man’ Kadrosunda!

‘The Queen’s Gambit’in Yıldızı Jacob Fortune-Lloyd, ‘Midas Man’ Kadrosunda! Jacob Fortune-Lloyd, Misan Man filminde Beatles’ın menajeri Brian Epstein karakterine hayat verecek.

Daha önce duyurulduğu gibi, müzik yönetmeni Jonas Akerlund (Lords Of Chaos) filmin yönetmenliğini üstlenecek. Film, 1960’ların Kültür Devrimi ve yaratıcılıktaki patlamasındaki Epstein’ın rolünü ve pop müzik üzerindeki büyük ama çoğu zaman değişmez etkisini ve dünya çapındaki devasa etkisini merkezine alacak. Filmin çekimleri Twickenham Studyoları, Londra, Liverpool ve ABD’de yapılacak. Filmin yapımcılığını Kevin Proctor, Perry Trevers, Trevor Beattie, Jeremy Chatterton üstlenecek.

Fortune-Lloyd, Wolf Hall ve Medici filmlerinin yanı sıra Anya Taylor-Joy’un başrolünde yer aldığı Netflix yapımı hit dizi The Queen’s Gambit‘de rol almıştı. Peter Dunne ve Mark Borkowski ise filmde yönetici yapımcı olarak yer alacaklar.

Fortune-Lloyd konuyla ilgili : ““Bu kadar önemli ve kalıcı bir kültürel etki yaratan, ancak şekillenmesine yardımcı olduğu bir dünyada güvenli bir yer bulmak için mücadele eden bir adam olan Brian Epstein’ı oynamak büyük bir ayrıcalık. Büyük yetenek, hırs ve cesarete sahip büyüleyici bir insandı ve onu temsil etme fırsatı verildiği için gururlandım. Jonas bu hikayeyi hayata geçirmek için mükemmel bir insan, çalışmaları görsel olarak çarpıcı, içsel ve cesur. Birlikte çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir