‘The Thing’ Yeniden Sinemaya Uyarlanıyor!

Blumhouse ve yönetmen John Carpenter, 1982 yapımı korku klasiği “The Thing”in yeniden çevrimi üzerinde çalışmaya başladılar. Variety‘de yer alan habere göre proje onaylandı ancak diğer detaylar henüz belli değil.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Fantasia Film Festivali’ne katılan Carpenter, 2018 yapımı “Halloween Kills,”in devam filmi hakkında da konuştu. David Gorden Green’in yönetmenliğini üstlendiği film, pandemi nedeniyle 2021’e ertelenmişti.

Blumhouse başkanı Jason Blum ile yeni projeler hakkında konuşup konuşmadığı sorulan Carpenter: “Evet konuşuyoruz. “The Thing”in yeniden çevrimiyle ilgili stüdyo çalışıyor. Belki ben de projenin içinde olabilirim. Yakında.” ifadelerini kullandı.

Orijinal film, John W. Campbell Jr. tarafından kaleme alınan ve 1938’de yayınlanan “Who Goes There?” isimli kitabından uyarlanmıştı. Film, Antartika’da 100 yıldan beri karların altında kalmış bir ‘Şey’ keşfeden bir araştırma ekibinin yaşadıklarına odaklanıyordu.

2011 yılında Universal aynı isimli filmin öncesini anlatan bir yapım çıkarmıştı. Mary Elizabeth Winstead ve Joel Edgerton‘ın başrollerini paylaştığı yapımın yönetmenliğini Matthijs van Heijningen üstlenmişti.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir