Tiffany Haddish, Nicolas Cage’li ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ Kadrosunda!

Tiffany Haddish, Nicolas Cage’li ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ kadrosunda! Tiffany Haddish, Lionsgate’in aksiyon komedi filmi “The Unbearable Weight of Massive Talent” kadrosuna dahil oldu.

Pedro Pascal ve Sharon Horgan‘ın rol aldığı filmde Nicolas Cage’in hayat hikayesini anlatacak olan filmde Cage‘in 90’lı yıllardaki kurgusal bir versiyonuna odaklanılacak. Ergenlik çağındaki kızı ile olan ilişkisinin anlatılacağı film, Cage‘in durmadan kötü filmlerde rol almasını ve yıldızının nasıl söndüğünü gözler önüne serecek. Horgan filmde Cage’in eski karısını canlandıracak.

Haddish ise, Avrupa’da suç örgütlerinden birini devirmek için son bir çabayla Cage’i ikna etmeye çalışan gizemli bir hükümet ajanını canlandıracak.

Tom Gormican ve Kevin Etten tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetmenliğini Gormican üstlenecek. Bu sonbaharda çekimleri başlayacak olan filmin yapımcıları ise Kevin Turen, Kristin Burr ve Mike Nilon.

Film, 19 Mart 2021’de vizyona girecek.

“Girls Trip” ile kariyerindeki çıkışı yakalayan Haddish, “Black Mitzvah,” dizisindeki rolüyle 2020 Emmy Ödülleri’ne aday oldu. “Saturday Night Live” ile 2019’da Emmy kazanan Haddish, “The Card Counter,” “Here Today,” “Bad Trip” ve “The Spongebob Squarepants Movie: Sponge on the Run” gibi projelerde de yer aldı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Michael Mann İmzalı ‘Ferrari’den İlk Fragman!

Tanju Okan’ın hayatı film oluyor!

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ filminden ilk fragman yayınlandı!

Julia Garner, Madonna biyografisinde rol alabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir