Tom ve Jerry Filmi Geliyor!

Tom ve Jerry filmi geliyor! Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre, Warner Bros. Animation Group, filmin yönetmenliği için Tim Story ile görüşmelere başladı.

Tom ve Jerry, William Hanna ve Joseph Barbera tarafından yaratılmış ve dizi olarak hayatına başlamıştı. MGM tarafından çıkarılan Tom ve Jerry uyarlamaları 1943-53 yılları arasında 7 Oscar kazanmıştı. Yıllar geçse de en sevilen hikayelerden biri olmaya devam eden “Tom ve Jerry”, ilk kez 1993 yılında beyaz perdede “Tom and Jerry: The Movie” ismiyle seyirci karşısına çıktı.

Story, Kevin Hart and Ice Cube‘un başrolleri paylaştığı 2014 yapımı “Ride Along” ve onun devam  filminde yönetmenlik yapan Story, “Fantastic Fours” film serisinin ikisinde yönetmen koltuğunda oturmuştu. Story, 4 Haziran 2019’da vizyona girecek olan ve başrollerini Samuel L. Jackson ve Jessie T. Usher‘ın paylaştığı “Shaft” filminin de yönetmenliği üstleniyor.

Tom ve Jerry filmi dışında Warner Bros. stüdyolarının “Scooby-Doo”yu da beyazperde de seyirciyle buluşturacağı konuşuluyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir