Ash vs. Evil Dead başlıyor!

Motorlu testerelerinizi kapın ve Deadites’lerle mücadeleye hazır olun! Çünkü TV’deki en görkemli şov, çok daha karamsar savaşlar ve her zamankinden fazla eğlencesi ile Ash efsanesini geri getiriyor! Starz’ın orijinal korku-komedi dizisi Ash vs Evil Dead‘in heyecanla beklenen 10 bölümlük 3. sezonu bu akşam 00:00’da Sinema Aksiyon’da başlıyor.

 

Kanlı serinin kahramanlarından, dünyayı kötülükten kurtarmak için görevlendirilen  Ash Williams’ı her zamanki gibi Bruce Campbell, Necronomicon’a kökten bağlı olan Ash’in öngörülemez rakibi ve nadiren müttefiki olan Ruby’yi Lucy Lawless, Ash’in sadık yardımcısı Pablo’yu ise Simon Bolivar canlandırıyor. Dana DeLorenzo da ilk sezonda yetim kalan Kelly Maxwell olarak dönüp bazı kötülerle mücadeleye hazır!  Üçüncü sezonda Ash’in uzun süredir kayıp olan kızı Brandy Barr karakterine ise Arielle Carver-O’Neill hayat verecek.

 

Üçüncü sezonda Ash’in Michigan-Elk Grove’daki statüsü, ölüm saçan şehir efsanesinden insancıl ve koruyucu halk kahramanına dönüşüyor. Kelly ise her yerde Ruby’nin parmak izini içeren katliama tanık olunca, Ash ve Pablo’yu kötülüğün henüz bitmediğine dair uyarmak için geri döner.

 

Evil Dead’in orijinal yapımcıları Sam Raimi, Rob Tapert ve Bruce Campbell, İvan Raimi ve Rick Jacobson ile 3. sezonda da yönetici yapımcı olarak karşımıza çıkıyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir